top of page
  • Skribentens bildTor

Definitivt kärlek på riktigt!

Hej Tor och Hanna! Min fråga handlar om en man som trillat in i mitt liv av vad som känns som en slump. Han är lugn och känns trygg på ett sätt som ingen av de jag tidigare dejtat gjort. Rätt olik vad jag annars brukar ”falla” för. Så vad ser ni i det här? Kommer vi inleda något seriöst eller är det här också någon som bara är på genomresa i mitt liv? Tack på förhand, kramar till er!

”SW”


Era horoskop väcker stora möjligheter

Svar: Slå till om du kan – detta är en ”keeper”!

Ni har en perfekt blandning mellan utmaningar och stabilitet. Tillräckligt mycket att förälska sig i, älska och växa tillsammans med och lagom mycket att reta sig på, utveckla och upptäcka under resans gång för att hålla det spännande och levande.

Det mest spännande är att ni har väldigt olika bilder av framtiden men om ni lyssnar på varandra finns det utrymme för den andre i de egna planerna och drömmarna.

Jag är på det där stället att jag antingen vill ställa hela ert kärlekshoroskop eller inte säga något alls eftersom allt annat känns som att det är för lite eller för mycket.

Ja det finns olikheter mellan er men det är bra och de saker som binder er samman är av den natur som växer med tiden.

Men detta är inte ödesbestämt och det kommer föra med sig ett vägval inom inte allt för lång tid. Lita på det du känner och se vart det för er – mina kort och era horoskop säger att detta kan vara den stora kärleken.

Lycka till!!!.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page