top of page
  • Skribentens bildTor

De tre brudarna förutsäger framtiden.

Hej! Jag drömde att jag gick utomhus och det var soligt och fint väder. Jag ser en barndomskompis stå på en gräsmatta i en lång vit brudklänning. Bredvid henne står den hon ska gifta sig med, men det är ingen jag känner eller egentligen lägger märke till. Jag ser istället att en annan barndomskompis också står i brudklänning bredvid en partner på samma gräsmatta. Ytterligare en bit bort står en gammal klasskompis från grundskolan som jag aldrig har varit kompis med och inte alls känner. Hon har också brudklänning och står bredvid en partner. De 3 paren bildar en stor triangel på den gröna fina gräsmattan och jag står i mitten av triangeln klädd i en svart fin kostym med byxor och kavaj. Jag går fram och kramar om brudarna, en i taget, men bryr mig fortfarande inte om deras partners. Jag tycker att det känns lite konstigt att krama om den tidigare klasskompisen som inte alls var min kompis men gör det ändå. När jag går ifrån dem och gräsmattan tänker jag att jag borde ha tagit ett foto på dem alla när de var samlade, men då är det försent. De står inte kvar. Jag hade inga speciella känslor i drömmen och jag är inte direkt sugen på att gifta mig, så vad kan detta handla om?

MoT


De tre brudarna representerar tre sidor av ditt förflutna.

Svar: Intressant dröm som mycket riktigt inte handlar om en längtan att gifta sig utan snarare om var du befinner dig i livet och vad du saknar från barndomen och uppväxten. Det här är en mycket komplex dröm som jag skulle kunna tolka hur länge som helst för det finns väldigt mycket information i den men jag väljer själva huvudbudskapet för att inte krångla till det för mycket.

Brudklänningar representerar dels oskuld (inte sexuell oskuld utan mer naivitet och öppenhet för nya intryck) men också en övergång från en tillvaro till något nytt. (Under livet har man tre ceremoniellt vita dräkter på sig Dopklänningen, Bröllopsklänningen/kostymen som gärna får vara vit på killar också och liksvepningen) som alla representerar en övergång. En till livet, en till ”vuxenskapet” som partner och förälder och en till eftervärlden. Din dröm handlar alltså om just övergångar och är troligen förutsägande.

Du är helt enkelt på väg in i en ny livsfas och om du inte redan vet det (som att du kommer börja på ett nytt jobb eller flytta inom kort) så kommer det komma en förändring eller en stor nyhet snart. Det drömmen gör är att den presenterar dig för tre sidor hos dig (de tre brudarna) som kommer att påverkas.

Den första – barndomskompisen – representerar dina färdigheter och din självbild. Du kommer snart att möta utmaningar som får dig att växa och du kommer lära dig nytt som tar avstamp i det du kan men leder dig i en helt ny riktning.

Den andra – den inte lika nära barndomsvännen – representerar ditt sociala liv och dina band till vänner och betyder att du kommer få nya vänner och din syn på dina gamla vänner och vänskapsband kommer at ändras.

Den tredje – ”främlingen” – representerar ditt arbete och din plats i omvärlden och säger att du behöver ta fasta på det du gjort för det kommer en förändring av det också.

Att brudarna sedan försvinner när du vill föreviga situationen med en bild är också typiskt eftersom budskapet och ”medtaget” från drömmen handlar om att just växa, ända och lämna bakom sig så kan du alltså ta med dig lärdomar av det du har gjort i livet men inte längre hålla fast vid dessa som vägen framåt.

En sak till – placeringen av brudarna runt dig säger också att det inte handlar om ett val mellan saker (särskilt inte eftersom du ”tar adjö” av alla med en kram) utan att starta ett nytt livskapitel som påverkar och förändrar alla dessa saker.

Din dröm är fylld av väldigt kraftiga symboler så vad som än är på väg kommer det nog bli ganska tufft men man får inte den här typen av riktigt kraftiga drömmar av andra skäl än att förbereda sig så att man klarar av det som kommer så ha i bakhuvudet att det är en väg mot något större, viktigare och bättre du går och att makterna är med dig.

Att sätta sig med album och andra minnen från tiden som gått samt att höra av sig till gamla vänner kan också löna sig då det är de små, ofta glömda, erfarenheterna som ger mest styrka när det kommer till att göra nytt och kliva in i något spännande, omdanande och annorlunda.

Kul dröm och lycka till på din ”resa” för 2021 kommer bli ett mycket viktigt år för dig med stora steg framåt.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page