top of page
  • Skribentens bildTor

Dags att ta nya steg!

Ska jag stanna kvar på mitt nuvarande jobb eller dags att söka nytt?

Uddlinda.


Dags att växa - vare sig du stannar eller går vidare behöver du nya utmaningar

Svar: Att du ställer frågan talar sitt tydliga språk och det hänger ihop med att din natala Jupiter just blir passerad av den transita Jupiter.

I klartext – du är på väg in i nästa livsfas och har nått den åldern när allt det du lärt dig och gjort tidigare i livet nu ska få sin utdelning i en karriär du själv styr över och leder. Du är nu på toppen av ditt kunnande och redo att förmedla, lära ut, dra nytta av och utveckla något eget av det du är och den du blivit.

Kort sagt – det är dags att söka nya utmaningar!

Det betyder inte att du måste söka ett nytt jobb idag. Det du har kan definitivt fungera som plattform, särskilt om du kan se en spännande utveckling inom ditt företag eller en tydlig väg till en ny position från där du står MEN för att du ska må bra är en förändring nödvändig och ju längre du väntar desto mer stressad och, på sikt olycklig, kommer du bli.

Så om du inte ser eller känner att du är eller kan bli sporrad, utmanad och utvecklad där du står nu – sök ett nytt arbete! Det är din tid nu och de nästkommande 12 åren ska handla om det och om dig.

27 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


zanna607
zanna607
Sep 11, 2020

Hej!

Jag fick den stora äran att få svar på mina frågor för några månader sedan. Men dessvärre känns det verkligen inte som något svar stämmer in på mig trots att jag har ett öppet sinne. Så jag vill gärna få en ny chans på mina frågor ?

Mina frågor: Arbete? Ekonomi ? Bostad ?


Hoppas på att jag får ett svar som känns rätt för mig denna gång.


Tack på förhand!

Like
bottom of page