top of page
  • Skribentens bildTor

Dags att tänka på dig själv under 2021

Fick ett svar som klargjorde lite för mig ang hur mina chefer kan anta mina idéer och behov såsom jag bedömer det . Jag jobbar som chef men har chefer över mig. Det händer mkt runtomkring mig och jag undrar över hur du ser på min närmsta framtid arbetsmässigt.

"G"

framtiden blir mer strukturerad och du behöver ägna mindre tid åt att "trolla med knäna"

Svar: Under den närmaste månaden fortsätter turbulensen och stämningen blir inte bättre tills du hittar ett sätt att bemöta rykten, minska missämja och få alla att se åt samma håll.

Lösningen är ärlighet och att samla alla kring enkla mål framåt. Att alla känner sig likvärdiga samtidigt som de känner att de tillför något unikt gör allt lättare.

Du kommer få igenom en del av det du vill ganska lätt men det kommer bli kompromisser som är lätta att förutse.

Under slutet av november kommer nya ingångsvärden som låter mer oroande än de visar sig vara (gäller uppgifter och framtid för alla men skrämmer en del mer). Det löser en del av problemen av sig självt men skapar delvis nya. Atty vara beredd på det och snabbt ta tag i det när det händer skapar förtroende.

En förändring över dig under inledningen på 2021 är nästa bekymmer men kortet betyder egentligen mer ”möjlighet” än ”svårighet” och den för med sig en chans för dig att ta nya steg i karriären men de kommer fordra att du sticker ut hakan och tar ganska stora steg (byte av uppgifter, arbetsplats eller vidareutbildar dig).

Tar du de stegen kommer 2021 bli spännande men ganska struligt – särskilt fram till och med augusti. Låter du bli och står kvar där du är kommer det tolkas som något positivt och då får ett betydligt lugnare 2021. Som helhet blir det ett betydligt bättre år en 2020 och du kommer känna att du får mer utrymme att göra det du vill istället för att hela tiden göra det du måste.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page