top of page

Bra resdagar för en Tvilling


Inte för att jag låter horoskop styra mitt liv, men jag är ändå lite nyfiken ... när är nästa bra tillfälle att ge sig av på en långresa, om man är Tvilling? Åker troligen tillsammans med ett Lejon.

"Li"


Svar: Det beror lite på hur länge du tänkt vara borta. Om vi pratar om en-tre veckor, då är närmaste bra period (som passar både Tvilling och Lejon) 9-28/12. Det finns en viss risk för förseningar och tekniskt trassel under själva resandet, däremot blir upplevelsen härlig när ni väl kommit fram. Mer okomplicerat är det att resa under perioden 11-27/4. Men om du planerar en riktigt lång resa och har tänkt bara borta länge, då skulle jag rekommendera avresa i januari 2021.


Som du säger så ska man inte låta horoskopen styra. Jag ser själv horoskop ungefär som väderleksrapporten, jag ställer inte in en utflykt för att SMHI säger att det kan bli regn men däremot tar jag nog med en jacka och kanske ett paraply. Väldigt många bekymmer slutar vara bekymmer om man är förberedd på dem.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page