top of page
  • Skribentens bildTor

Bra år för en sommarfling

Hur blir det kommande året? Nyseparerad, ensamstående, lite less på jobbet. Händer något roligt framöver? Hur ser det ut på jobbfronten och kommer jag hitta kärleken igen eller trivs jag egentligen bäst ensam? Vad har året att erbjuda?

H.G


en flirtig och het sommar piggar upp.

Svar: Låt oss ta det i delar:

Kärleken – du får ny uppmärksamhet under sommaren som gör dig nyfiken och glad. Det kan leda till ett kortare förhållande men troligen bara en sommarfling med någon som är lite äldre än dig. På sikt (nästa år eller väldigt sent på detta börjar de långsiktiga kärlekschanserna växa). Det tar minst ett år innan du hittar en långsiktig partner igen men det kommer och kommer med stor kraft.

Jobb – Arbetsglädjen kommer växa igen men inte förrän efter en period av ganska mycket tungt jobb. Lyftet kommer först efter hösten och först efter att du bytt tjänst. Det är inte ett stort steg men ett viktigt steg (jag tror att det är samma arbetsgivare).

Året – Blir i övrigt ganska fyllt av upprörande händelser som egentligen inte berör dig i första hand men påverkar dig mycket. Det finns en allmän oro runt dig som, om du inte faller ner i den utan ser det som ett tillfälle att ge andra stöd och hopp, kommer leda till fler vänner och betyda mycket för din omgivning.

Det är dina sociala sidor som betyder mest under det här året så ta fasta på dem så blir ett ganska omväxlande men inte allt igenom enkelt år lättare.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page