top of page
  • Skribentens bildTor

Bränt mig på kärleken - hittar jag någon alls?

Har bränt mej ett otal gånger på kärlekens eld och åren ramlar i väg. Finns det ingen för mej? Hittills har det nästan bara handlat om envägsintresse. När jag har varit intresserad har inte mannen och vice versa. På jobbet dör jag nästan. Det är urtrist och totalt ostimulerande. Ett slit för brödfödan bara. Här har jag visserligen fått ett svar, men mycket vagt. Har inte råd att ta ledigt och studera, hur mycket jag än vill. Vad ska jag göra? Sista frågan hänger kanske ihop med den första: barn?

"Vilja"Svar: Det finns massor av möjligheter att studera utan att det behöver kosta särskilt mycket. Gå igenom dina intressen och börja med något som ligger i linje med det du skulle vilja kunna eller vill bli bättre på. Vänd dig sedan till studie och bildningsförbunden. De har mycket billiga kurser som kommer ge dig nya kunskaper och öppna vägar till andra val som kan ge dig nytt arbete eller blodad tand till studier som går att ha råd med för dig. Ett annat alternativ är distanskurser på högskolor eller universitet. Om du studerar på halv eller kvartstid kan du göra det parallellt med ditt arbete och se det som en riktigt berikande hobby som dessutom ger dig nya karriärmöjligheter.

Kärleken är ett komplicerat kapitel för dig. Det finns ganska goda möjligheter för dig att finna någon med vilken du känner delade känslor med, men då måste du bredda ditt umgänge. Din blivande partner finns i en annan krets med människor. Att studera är inte bara en väg ut ur den leda du känner. Det är också ett bra sätt att träffa nya människor. Kärleken kommer att bli din men då måste du ta första steget och det gör du när du ändrar ditt övriga liv.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page