top of page
  • Skribentens bildTor

Borttappat och framtidsfrågor

För några år sedan samlade jag 3 guldringar i en liten så kallad pillerpåse, den ena ringen var min mammas förlovningsring och de andra två var också förlovningsringar som jag fått. En som jag en gång skulle prova kom från en zigenerska den fastnade på mitt finger så att vaktmästaren på min dåvarande skola fick knipsa av den. De försvann från min vita bokhylla medan jag fortfarande bodde hemma, var det min kusin som tog dom när hon städade mitt rum? Kommer jag att få se dom igen? Kan ni se hur det blir på jobbfronten för mig har nyss börjat ett kortare vikariat, kommer jag och min älskade att flytta ev. få barn inom den närmsta framtiden? tack på för hand vore tacksam för svar ha det bra. "JL"Svar: Hela pillerpåsen har hamnat fel. Den finns hemma hos en släkting till dig. Jag tror att det är föräldrar snarare än kusin och det är inte en stöld - snarare att den kommit med av misstag. Du kommer att bli erbjuden en fast anställning inom kort men det kräver att du håller ögonen öppna. Det är inte ett jobb på din nuvarande arbetsplats. Utan dina födelseuppgifter är det svårt att göra en tidslinje om när du kommer att få barn. Men det kommer att finnas barn i ditt liv. Två ser det ut som.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page