top of page
  • Skribentens bildTor

Borttappade nycklar och saknad kärlek

Hejsan! Jag har lyckats tappa bort min husnyckel som jag la i min handväska när jag skulle ut i lördags. Jag minns att jag la nyckeln i handväskan just innan jag satte mig i bilen, men minnet kan svika mig. Sedan tittade jag inte efter nyckeln förrän i söndags när jag kom hem och skulle låsa upp. Då var den borta. Jag var helt säker på att nyckeln låg där eftersom bilnyckeln låg kvar. Jag har ingen aning om var jag kan ha tappat nyckeln men jag hade inte väskan öppen på så många ställen och jag har ringt runt till alla affärer där jag hade den öppen. Jag har även ringt till polisens hittegodsavdelning men de har inte heller fått in någon nyckel. Nyckeln sitter ensam tillsammans med en mini skiftnyckel på nyckelring. Jag tror ju inte att någon kan härleda nyckeln till mig men det vet man ju aldrig. Jag skulle bli otroligt tacksam om ni kunde hjälpa mig och se om jag får tillbaks nyckeln eller om jag ska byta lås. Ni kanske inte ens får en känsla av vart nyckeln är men i så fall skulle jag vilja veta det bara så att jag tar tag i att byta lås i så fall. Jag kommer att fortsätta maila till er och ringa hittegodsavdelningen tills jag får ett svar om var nyckeln tagit vägen. Jag vet att ni säkert har tusen mail som ni får in men det här känns så viktigt för mig att jag bara måste få något slags svar. När jag ändå har er uppmärksamhet kanske ni kan se något om vad som händer på kärleksfronten för mig. Jag är inne i en period när jag inte riktigt vet vad jag känner och vad jag ska satsa på. Ska jag ge mitt ex chansen igen eller ska jag gå vidare och leva loppan. Kommer jag att hitta en kärlek så beständig att jag gifter mig?Svar: OK, mitt intryck är att nyckeln ligger i bilen, i ett säte eller under en stol. Om du inte hittar den i bilen är den troligen borta (utsparkad av någon som gått in eller ut troligen).

Det är inte läge att gå tillbaka till ditt ex om han inte genomgått en ändring av sina livsomständigheter (nytt jobb, ny bostad t ex) i så fall finns det goda möjligheter, annars är det bara bortkastad tid. Du kommer att hitta den kärlek du söker och det finns två öppna ”fönster då det troligen sker. Antingen träffar du honom i år eller först 2023. Hittar du honom i år är 2023 troligen året ni gifter er.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page