top of page

Borde jag satsa på konsten?


Är det värt för mig att satsa på min konst? Kommer mina mål och önskningar löna sig?

"MT"


Svar: Nu har jag visserligen inte din exakta födelsetid, men till och med utan den kan jag säga att horoskopet pekar åt rätt håll. Du har tre viktiga grundstenar att luta dig på.


1. Uranus och Venus är i konjunktion - ett tecken på skaparkraft och en förmåga att ifrågasätta, att tänka utanför ramarna och skapa något som är originellt och banbrytande. Konjunktionen ligger dessutom i Skorpionen som är ett konstnärligt tecken. Normalt ligger Skorpionens tonvikt mer på musik och finhantverk, men just Venus i detta tecken är typiskt för bildkonstnärer, skulptörer och hantverkare (och rasdjuruppfödare, händelsevis).


2. Mars och Merkurius är också i konjunktion, och även den ligger i Skorpionen. Idérikedom och en förmåga att genomföra saker snabbt är typiskt för den här konjunktionen. Du har ett mycket kort steg från tanke till handling. Du är också orädd och tror så mycket på dina idéer att det händer att du välkomnar hinder - så att du kan besegra dem. Med den här konjunktionen i horoskopet så klarar du en hel del motvind.


3. Du är född på en onsdag. Det gör att du har ett medfött sinne för affärer. Det är extremt viktigt om man ska försöka leva på någon form av skapande verksamhet.


Tarotleken håller med, säger att din inspiration är äkta och din förmåga lika stor eller större än du tror. Men ska du nå dina mål så krävs hårt slit och du får räkna med både ekonomiska bekymmer och dåliga råd (eller kritik) istället för stöd. Bitvis blir det tufft att hålla fast vid drömmarna säger korten, men jag tror i och för sig inte att du förväntar dig en räkmacka. Det enkla svaret på din fråga är alltså att det är värt det, utan tvivel, men vägen mot dina mål kommer bitvis att vara kämpig, slingrig och seg.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page