top of page

Borde jag sälja huset?


Efter separation behöll jag huset. Sedan dess har saker rasat här hemma. Lyckas jag ro det här huset eller borde jag sälja? Börjas kännas övermäktigt men är här jag känner mig som hemma!

"S"


Svar: Ett viktigt vägval, och mina änglakort säger att bra saker väntar oavsett vilken väg du tar. Behåller du huset så kommer en stor kärlek att komma in i ditt liv (jag skulle tro att det är en ny partner, men det kan också vara en sann vän till exempel) och den kärleken löser många av dina praktiska problem. Säljer du huset, å andra sidan, så tar ditt liv fart i en helt annan riktning och du får betydligt mer utrymme för framgång och egen utveckling.

Framtiden ser ljus ut och det är mest en fråga om vad du helst vill ha, lite mer praktiskt slit men också mer kärlek, eller ett liv med betydligt mer framgång och materiell lyx.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page