top of page

Borde jag byta jobb?


Jag har så tråkigt på jobbet nu för alla roliga har slutat. Ska jag också byta jobb eller kommer det att bli roligt igen? Jag trivs med tiderna, lönen och så, så jag drar mig lite för att söka nytt.

"Leo"


Svar: Korten säger att du snart får nya skäl att stanna kvar - kanske en lönehöjning eller nya arbetsuppgifter som du trivs med. Du kommer nog att bli kvar där du är nu om du inte gör en riktig kraftansträngning för att komma därifrån. Det ser också ut som om din kompetens passar ganska perfekt just där du är. Men korten säger också att det finns bättre alternativ för dig och att du nog skulle trivas med att byta jobb eller kanske lägga till någon utbildning.


Det kommer ner till att det måste vara ditt beslut och att det går ganska bra oavsett om du stannar eller letar upp ett nytt jobb. Men jag ser inga tecken på att stämningen blir bättre framöver, så det dröjer förmodligen innan arbetsplatsen blir rolig igen.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page