• Hanna Tolander

Borde jag åka på kusinträffen?


Några av mina kusiner har bestämt sig för att fixa en kusinträff. Vi är hela elva stycken och vissa har jag inte träffat sen en begravning för tio år sen. Det vore jätteroligt att träffa alla, men de sista åren har inte varit snälla mot mig så jag skulle komma dit med en sprucken relation, gott om nya kilon och ett sämre jobb. Jag undrar om jag skulle ha roligt ändå eller om det bara vore dumt att åka, om nu träffen blir av. Mitt självförtroende kanske skulle gå i bitar.

"L"


Svar: Innan jag ens tittar på korten - om inte kusinträffen ligger en bra bit in i framtiden så bör du inte åka på grund av pandemin. Att samla ihop en grupp släktingar just nu är en riktigt dålig idé till och med om ingen av er elva bor i en hårt drabbad region.


För dig personligen vore nog träffen nyttig, men tarotkorten tror att det dröjer innan ni samlas. Det är inte säkert att det blir av alls (men det är förstås något som du också kan påverka). Tarotkorten säger att det finns en väldigt varm och stödjande kvinna bland dina kusiner och att hon skulle få dig att må bra. Korten säger också att andra inte kommer att se på dina svårigheter som du gör, och att det vore bra för dig att få se att ingen annan tycker att du har gjort bort dig. Istället kommer många att reagera på att du har blivit illa behandlad och de kommer generellt att tycka att du har gjort det bästa av en orättvis och tuff situation. Dina extra kilon som jag tror att du tänker mycket på spelar ingen roll alls. Du ser mycket bra ut, fokusera på det istället när du tänker på ditt utseende.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla