top of page
  • Skribentens bildTor

Blommar kärleken den här sommaren

Denna man jag frågat om en dejt gör mig mycket förvirrad och om förra veckans misslyckande att träffas gör ont i hjärtat . Jo jag förstår att vi är olika han är ju totalt sämst på kommunikation . Jag undrar varför han fortfarande är kvar och hänger på mina Socialmedier tittar på Foton mm ? Varför utan han inte bort mej och vi bryter? Går vidare med våra liv ....Jag vill fråga Om ni kan se om denna man Spontant själv kommer att kontakta mig för att ses ? Prata med varann Han sa vi hörs av då vi talades vid , Förstår han själv att min syn på honom sjönk ner till botten nivå ? . Jag var ju ändå tydlig med vad jag ville och redan veckan innan frågat om träff. Han döljer att han läst meddelanden också vilket gör honom tyvärr mindre trovärdig i mina ögon . Ibland tror jag inte på hans Historia om Kvinnan som varit besatt av honom . Min egna intuition säger annat . Att han är rädd för kärlek . Jag tror att han har ett kontrollbehov också faktiskt. Då han kontrollerade mig om jag sett hans Bil på hans ställe om jag var kvar mm. Nej jag åkte ju förbi bara såg ingenting typ....jag väntades ju på hans svar ... ...Och varför lever denna man Själv ? Ensam på landet inga barn mm . Nästan anklagar mig för att stalka honom. ( Inget jag någonsin gjort el kommer göra ). Hans ovilja att förstå att detta bara är för att jag hade känslor för honom något fint liksom . Syns det om vi kommer att träffas ? Se gärna på det . Och vad känner han i nuet för mig efter detta se gärna i Tarotkorten .

Sommarblomman


Svar: Ok det här blir lite på gränsen eftersom de regler vi följer tydligt säger att vi inte spår tredje person – det vill säga jag kan använda hans horoskop eftersom det är ”öppen information” som vem som helst som är en bra astrolog kan dra slutsatser av men vi använder inte korten på någon som inte bett om det.

Och det gör verkligen inte den här killen.

Men eftersom han påverkar ditt liv kan jag säga det som har med dig att göra ur ditt perspektiv .

Han bär på en kärlek, en sorg och en hemlighet och det gör att han ogärna släpper in någon i sitt liv och sitt hjärta.

Hans misstänksamhet mot både sig själv och andra gör att alla försök att höja tempot får honom att ta ett steg tillbaka.

Det gör resan till lycka med honom lång och dessutom med små chanser att det går vägen. Frustration och krav från båda hållen skapar missförstånd trots att ni grundläggande har ganska lätt att förstå varandra.

Ni kommer träffas igen.

Hans sinne kommer lätta och han kommer höra av sig för att vilja att ni ses men det ligger en bit i framtiden.

Ni kommer ha kontakt innan dess.

Pressar du honom till ett möte kommer han dels att bli obekväm och dels göra sitt bästa för att backa ur mötet.

Det är minst tre veckor till han vill ses (kort är dåliga på tid men början av augusti ligger rätt enligt astrologin så det är troligast.

Det här är en möjlighet men häng inte upp för mycket på honom om du inte är beredd på mycket arbete innan det leder dit du vill.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page