top of page

Blir vi mer än vänner?


En fråga om kärlek. Har en vän som jag börjar få känslor för. Vi ses ofta då vi är i samma bransch. Värdesätter vår vänskap och vår professionella relation. Kommer vi bli mer än vänner? Jag är rädd för att bli sårad, och det är han också misstänker jag. Vill inte riskera vår vänskap. Ska jag ta första steget?

"T"


Svar: Det syns direkt att ni har stort tycke för varandra som yrkesmänniskor. Han har en enorm respekt för din kompetens (som är avsevärd, säger mina tarotkort, så han har ju inte fel). Och ni skulle kunna bli ett fantastiskt par, framför allt för att ni har samma sätt att arbeta målinriktat och om ni var ett par skulle ni väldigt ofta vara helt överens om de gemensamma målen.


Men det är ett "om" trots att ni är en så bra matchning. Han är ganska garderad vilket jag tror delvis beror på att han har en lite annan personlighet privat än den han "klär sig i" när han är ute och jobbar. Han är osäker på vad du skulle tycka om hans "svagare" privata personlighet. Det ska mycket till för att han ska ta något initiativ för precis som du vill han inte riskera er nuvarande relation.


Därför hänger det på dig. Korten säger att tiden inte riktigt är den rätta än men att det hellre får bli fel än att det inte händer alls. Så om du får en möjlighet att ta initiativet så råder taroten dig att ta risken.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page