top of page

Blir resan av i januari?


Förbereder en längre resa och undrar om jag kommer iväg i januari och om det blir lika bra som jag tänkt mig. Och så undrar jag om pengarna räcker hela vägen.

"A"


Svar: Det ser ut som om det finns en del pappersarbete och annat som du behöver ta dig igenom. Det finns också någon i din omgivning som motarbetar dig, men du har samtidigt bra stöd av någon annan. Jag tror att slutsatsen är att du sannolikt kommer iväg som planerat men att du måste se upp så inte glädjen försvinner ur projektet på grund av allt trassel.


Korten säger att du behöver försvara dig mot det negativa inflytandet innan det har börjat gnaga på dig. Det är lite som rost, först märks det inte hur mycket skada det gör men rätt vad det är så är det ett stort problem. Du vet antagligen bäst själv hur du ska åstadkomma detta, om det räcker att rycka på axlarna eller om du måste minska (eller avbryta) kontakten med den person som motarbetar din reslust.


Resan i sig ser ut att bli fantastisk och ger dig den nystart som du behöver. Men det kan bli så att du avbryter den tidigare än det är tänkt för att du saknar vänner och familj så mycket. Det spelar ingen roll, det blir en storslagen resa ändå.


Pengarna räcker om du använder dem klokt säger runorna, så det är antagligen en smula på håret men det bör gå.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page