top of page

Blir min ekonomi bättre snart?


Björnen är ditt skyddsdjur

Jag har en fråga angående min ekonomi . Kommer det bli någon förbättring snart ? Har varit sjukskriven en längre tid och min ekonomi har då självklart förändrats drastiskt. Kommer jag att få ett större flöde in på mitt konto? Det sliter bra på en när man alltid får pussla för att få ihop det .

"MB"


Svar: Tyvärr är det väldigt dyrt att vara sjuk och det gör det verkligen inte lättare att tillfriskna. Särskilt inte när stress är en bidragande sjukdomsorsak, och det är det ju ofta. Jag ser på ditt horoskop att du föddes vid solnedgången och det betyder att du mår mycket dåligt när du blir sjuk, och att du också lättare blir sjuk när du mår dåligt. (Det finns bra saker med att födas vid solnedgången också, till exempel brukar det betyda att man har ett medfött sinne för estetik och design.)


Jag tror att dina ekonomiska bekymmer kan försämra dina möjligheter att komma tillbaka till en god hälsa. Jag kan förstås ge dig rådet att inte tänka så mycket på det, men det brukar vara ett av världens minst hjälpsamma råd. Är man orolig så är man. Och räcker inte pengarna så gör de inte.


Chansen att det vänder blir i varje fall större när Jupiter går in i Stenbocken och därmed också börjar vandra igenom ditt andra hus (det hus i horoskopet som står för stabil ekonomi och ens mest värdefulla ägodelar) nu 2/12. Du har haft "olycksplaneten" Saturnus på besök där sedan december 2017 och nu kommer Jupiters positiva energi att bromsa Saturnus negativa påverkan. Det kan komma något slags avslutande kris i början av mars 2020 med sedan bör ditt liv vara på väg mot klart ljusare tider. Inte minst ekonomiskt.


Min tarotlek Takami hälsar att din styrka kommer att återvända men att du behöver väcka din inre björn. Björnen är ditt skyddsdjur och enligt Takami har du inte släppt fram den urkraften riktigt. Kanske för att du blev sjuk? I vart fall kan det ge dig mer energi bara att vara omgiven av avbilder av björnar, till exempel björnar på tröjor, planscher, som prydnadsfigurer eller mjukisdjur. Skyddsdjur (eller andedjur) är bra på olika saker, björnen är inte bara en symbol för kraft och styrka utan är också känd för att samla resurser och göra det bästa av dem. Alltså en lyckogivare som du verkligen kan behöva just nu.


Takami hälsar också att din ekonomi snart blir bättre. Det verkar vara tack vare yttre händelser och inte i första hand genom något du själv måste göra.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page