• Tor

Blir min crush något mer?

Hej, jag har ett crush på en kille. Han och jag har skrivit ett tag och träffats en gång. Han är väldigt snäll och så, jag är intresserad av att skaffa ett mellannamn så jag fråga om S var ett fint namn men så sa han att L var fint och de sjukaste är att i hela mitt liv har jag velat heta L. Jag bad folk att kalla mig de, jag hette de i lekis osv. Det jag undrar nu är, kommer jag och han bli tillsammans? Kommer vi få barn i framtiden för att jag vill inte heta L ifall att vi inte skulle hålla ihop. Han sa att han skulle döpa sitt barn till det och om vi håller ihop så kan barnet liksom få namnet efter mig. Tacksam för svar

L.S


Svar: Bra frågor.

För det första första – med kortens hjälp kommer jag bara en bit när det kommer till förhållanden eftersom jag kan spå din framtid – inte hans. Om jag hade hans födelseuppgifter skulle jag kunna match era horoskop och då skulle det bli lättare att se hur ni passar ihop.

Som det nu är. Du kommer ha tre kärlekar och många förälskelser i ditt liv. Kärlekarna ligger framför dig medan förälskelserna börjar nu. Blir ni ett par kommer det hålla tills livet ger er olika val (vanligen betyder det i din ålder tills högst ett år efter man börjat en ny utbildning). Så blir ni ihop nu kommer det inte att hålla. MEN det kan bli ni i framtiden om ni träffas igen då ni båda ”bytt liv” genom utbildningar och arbete.

Partner, barn och stadigt liv ligger en ganska bra bit fram för dig och det är inte dåligt för det finns massor av upplevelser du vill, bör och ska göra innan dess.

När det kommer till namnbyte eller som i ditt fall att lägga till ett mellannamn så är det lite som att skaffa en tatuering – du vill att den ska säga något om dig som handlar om just dig och som du kan vara stolt över, som kan stärka dig och som ger dig en extra behörighet du känner att du behöver och vill ha.

Så välj ett namn som glädjer dig för din egen skull snarare än ett som handlar om dina relationer till andra eller något som kan förändras.

Det är liksom bättre at tatuera ”För kärleken” vilket kommer vara för alltid än ”Lasse” vilket kan förändras fortare än man tror.

Så det viktiga är inte namnet i sig utan vad det betyder för dig. Vad det får dig att känna och hur det kommer växa med dig och passa dig inte bara nu utan också i framtiden.

Med det sagt båda namnen är bra och båda har – precis som du säger betydelse för dig men i mina ögon är L ett namn som visar på vem du var medan S är namnet som visar vem du vill bli. Det gör S till ett bättre val i mina ögon men det är du som ska styra ditt liv och det här ska vara ditt beslut. Ett beslut som gör dig starkare och ger dig glädje för din egen skull.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla