top of page

Blir jag mindre trött snart?


Hur ser framtiden med jobbet och kärleken ut framöver? Har nyligen nosat på väggen och har efter att ha jobbat deltid sedan våren nu gått upp på heltid igen. Jag är bara så trött, blir det bättre snart?

"Fjompan"


Svar: Korten säger att det nog inte är jobbet som kostar dig mest energi egentligen. Du gör väldigt mycket för andras skull (alldeles för mycket, tycker min tarotlek), och sitter fast i rollen som den effektiva unga kvinnan/mamman som alltid ställer upp och tar hand om alla. Många projekt, saker att hålla reda på, huvudansvaret för ungefär allt, för dina relationer, ditt boende, på jobbet, familjen. Problemet är att du inte är den där unga kvinnan med oändlig energi längre. Du kan, och borde, vända detta men det kommer att kräva förändring. Du måste medvetet byta roll.


På jobbet är det tur att du är tillbaka på heltid, men tyvärr är det tur för jobbet, inte för dig. Du har inte riktigt orken, och som du säkert redan vet går det fortare att fara in i väggen för varje gång man gör det (eller kommer nära). Lösningen är att plocka bort uppgifter som inte ger dig någon glädje. Jag tror faktiskt inte att korten menar på ditt jobb i första hand, det handlar nog mer om livet i övrigt.


Kärleken är något mindre komplicerad men det ligger ett moln av bekymmer mellan dig och din partner (eller tänkbara partner, korten var lite oklara där). Det ser ut som om det finns en brist på förtroende från din sida. Jag tror att det här hör ihop med den allmänna bilden också, även kärlekslivet tar stryk när man är trött och energilös.


Jag tog en titt på ditt horoskop också men kan inte riktigt hitta orsaken till tröttheten där. Möjligen är det värt att notera att du egentligen har en äventyrares horoskop, betoningen i det ligger på långa resor, många flyttar, nya utmaningar, kanske föreningsliv, och så spännande fritidsintressen. Medan "jobbhuset" (sjätte) däremot är helt tomt. Det är alltså inte riktigt meningen att ditt arbete ska kosta dig massor av energi, det är "inte din grej" kan man säga. Nu har också Saturnus ägnat lite tid åt att passera just genom ditt sjätte hus och därmed förvandlat det till det trögaste och mest slitsamma huset - den transiten började i december 2017 och den tar slut i februari 2021. Den transiten kan ju ha spökat en del. I år går Jupiter igenom Stenbocken (ditt sjätte hus) så då bör det kännas lite lättare i alla fall, om det är Saturnus inflytande som är boven.


(En annan sak med Saturnus på promenad genom sjätte huset är att det brukar göra att man känner sig äldre och mera sliten.)


Du kan testa den här teorin genom att förstärka Jupiters energi och försvaga Saturnus. Saturnus får ökad styrka av bittra och beska ämnen (som kaffe, dyr choklad, malört) medan Jupiter däremot får styrka av heta kryddor, alkohol och ädla oljor (kokos, oliv, sesam).

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page