top of page
  • Skribentens bildTor

Blir jag med barn snart?

Hej! Det är så att jag och min partner försöker skaffa barn men varje månad visar stickan negativt. Och jag börjar tappa hoppet mer och mer.. Så jag undrar om jag kommer bli gravid snart eller om det är så att vi inte kan få barn? Eller om det finns något vi kan göra för att det ska bli lättare att bli gravid?

Längtan

Det är fruktansvärt jobbigt att försöka och hela tiden känna att man misslyckas men ge inte upp - det kommer gå.

Svar: Hej jag har suttit och tittat på ditt horoskop jättelänge nu och jämfört det med din partners och det finns en del väldigt handfasta saker jag kan säga.

För det första – jag ser inga fysiska hinder för att ni ska kunna få barn men horoskopen pratar bara om det du är född med och inte sådant som kan drabba dig på vägen (som förgiftningar via mat, sjukdomar och i viss utsträckning olyckor) vilket gör att det kan vara en smart grej att ta kontakt med vården och göra en fertilitetsundersökning på er båda.

Som sagt tror jag inte att den visar på några bekymmer men där ni är nu skadar det inte att kolla för säkerhets skull.

Du har två perioder i livet då du är mer fertil än annars. Den ena var när du var väldigt ung (17 till 23 ungefär) och den andra har faktiskt inte startat ännu eftersom den infaller från du är 34 tills då är 41 vilket är oväntat sent men inte unikt.

Det gör att du kan känna dig rätt säker på att bli mamma men att det kan dröja. Det finns dock en hel del du kan göra för att slippa vänta

Det finns som sagt inga uttalade hinder men du inte några planetpunkter i 4:e, 7:e eller 8:e huset vilka är de du ser chanser till barn i. Nu betyder det inte allt – många föräldrar har dessa hus tomma – men det är en indikation på att ni prioriterar annat som kommer i vägen för havandeskap genom att livstempo, resor, jobb och i viss mån fritidsintressen påverkar hur din kropp fysiskt ser på föräldraskap.

Det du kan göra för att ändra det är att antingen flytta till en plats där din livssituation skulle bli annorlunda (man passar in på olika sätt på olika platser i världen eftersom varje plats har sin egen rytm som matchar din personlighet olika – för att hitta rätt plats ställer vi ett relokationshoroskop) eller prioritera andra saker än de du egentligen brinner för i ett halvår eller så för att ”lura” din kropp att omständigheterna är annorlunda.

I ditt fall är en relokation knepig för inte bara kräver den att man flyttar, bosätter sig och jobbar på en annan plats utan också att man stannar där i minst ett år så att man hinner ”passa in” på platsen. I ditt fall tillkommer det också att det är ont om platser där ditt horoskop hamnar ”rätt” och tyngdpunkterna hamnar i något eller några av de hus som vi letar efter. För dig skulle en flytt behöva gå till USAs östkust, Hawaii, Japan Australiens västkust eller Sydafrika för att vara till någon nytta och det känns rätt oöverkomligt.

Då återstår att lägga energi på annat och ”lura” din kropp att den vill bli mamma och vägen dit är att stärka dina Elddrag. Du behöver känna dig uppskattad och sedd. Att du sticker ut och märks. Det kan du göra på olika sett men att bli beundrad för sånt du gör är den snabbaste vägen. Skaffa ett instakonto och bygg en följarskara, gå med i en teatergrupp och stå på scen, ta upp en sport du är bra på och tävla i den. Att känna att andra ser upp till dig hjälper långt (jag vet att det kan vara ett sjukt knäppt råd men det lyfter eldsidorna (särskilt lejonsidorna) jättebra.

Satsa också på kryddig mat med mycket färg, gärna metze (smårätter),taco, smörgåsbord, plockmat och medelhavsdiet. Undvik pasta, pizza och tung kolhydratbaserad kost.

Avslutningsvis se till att motionera regelbundet och gärna i intensiva pass. Det är inte timmar av traggel du behöver utan intensitet, fart och adrenalin. EN paddelmatch slår en löprunda alla dagar i veckan i ditt fall.

Allt detta flyttar fokus mot ditt 4:e och 8:e hus och det höjer dina chanser att det ska hända förr snarare än senare.

Jag skulle kunna ge datum under det närmaste halvåret då du är mest fertil men en omläggning av vad du satsar på i livet och hur du lever det betyder mycket mer så det är bättre att vi kör datum om 3-4 månader när du är på ett annat ställe (om du inte redan blivit med barn då såklart).

Och kom ihåg att trots att det är jobbigt att gå och täras av osäkerheten så kommer det hända, ge inte upp, kolla upp med vården för säkerhets skull och lycka till.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page