top of page
  • Skribentens bildTor

Blir jag gift?

Jag har aldrig varit intresserad av bröllop/giftemål. Tycker det är ett av dom största skeenden i ens liv. För mig är det för evigt. Jag har haft långa förhållanden i mitt liv men ingen var "den rätte". Så nu undrar jag..kan man "sia" om sånt här? Trots att det kanske ligger långt fram i tiden? Så min fråga är...Blir jag gift?

”Sia om Bröllop”


Det finns i din framtid men är inte självskrivet - du behöver rannsaka dina skäl och din vilja först

Svar: Jodå det är en av de saker som man historiskt sett frågat mest om. Det finns nog ingen spåman eller astrolog i historien som inte ganska omedelbart lärt sig metoder för att förutsäga äktenskap.

I ditt fall säger horoskopet att det kommer gå fort när du väl bestämt dig men att det inte blir av förrän du ändrat dina skäl en smula. Ja det kommer bli livslångt och ja det kommer vara rätt person men hade ni träffats för 15 år sedan snarare än om 3 till 5 (korten säger att tålamod krävs och att det är minst 3 år men snarare det dubbla tills han står där och du vill ta steget) så skulle du inte gift dig med honom.

Dock bör du inte vänta för länge för om du inte hittat rätt innan du har minst 5 år kvar till pensionen är chanserna att det håller som du önskar dig lägre.

Du kommer gifta dig för det ni har tillsammans men också för löftet om vad ni kan få tillsammans och den kombinationen av självinsikt och emotionell givmildhet hade du inte då.

Troligast pratar vi om en Vädur som är född rätt sent i tecknet, möjligen en Oxe alternativt en Våg.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page