top of page
  • Skribentens bildTor

Blir han kvitt sitt beroende?

jag är en Skorpionkvinna som sen några år tillbaka lever som särbo med en karl. Vi har ett barn tillsammans. Problemet är bara att han är alkoholist, min fråga är kommer han nångång att ta itu med sitt missbruk och kommer vi då att kunna bo tillsammans igen?

"lastbilen!"


Svar: Jag ställer gärna horoskop om andra personer än den som frågar men av princip spår jag inte i andra hand. Det betyder att jag behöver den andra personens medgivande för att spå om hans framtid. Lyckligtvis kan jag ändå ge dig en del svar genom att fråga mina kort om din framtid.

Mina kort säger: Den sorg som följt dig i dina tankar kommer inte att försvinna. När du tror på återförening kommer dina förhoppningar att grusas. Den kärlek som du erbjuds är falsk. Att stå fast vid den inslagna vägen och inte tvivla kommer att ge dig din välförtjänta belöning.

Min tolkning är: Du bör nog inte hoppas på en förbättring. Visst finns chansen att han blir bättre men innan han har bevisat sig både en och två och tre gånger kommer han bara falla tillbaka i gamla mönster. Ställ krav och håll dig till dem, eller bestäm dig för att gå vidare. Tro på den lösning du väljer, gör du det kommer du att få den lycka du förtjänar, Kanske bara inte med honom

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page