top of page

Blir festen lyckad?


Det är första gången det är vi som håller i nyårsfesten så jag har lite panik nu. Blir den bra, vad ska jag tänka på och har jag nån chans att komma i form nästa år eller borde jag lova något annat?

"Zappy"


Svar: Festen blir bra. Själv blir du maximalt nöjd med den om du lyckas få med alla traditionella nyårsgrejer så det kanske kan vara något att tänka på, men jag tror dina gäster blir nöjda oavsett.

Nästa år är ett mycket bra år för dig just på temat energi, kondition och styrka. Ta det lugnt i april-maj. Under resten av året är regelbunden träning med rätt högt satta mål en mycket god idé men ta gärna råd från ett proffs så du inte trappar upp för fort och sedan struntar i alltsammans (ett ganska vanligt fenomen hos Lejon).9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page