top of page

Blir det vi - uppföljning


Hej, Hanna här! Signaturen "Kommer vi hitta tillbax till varandra" var ruskigt snabb att skicka födelseåren som saknades, så nu kan jag göra en horoskopmatchning.


Att det finns en stark attraktion mellan er syns väldigt tydligt. Det brukar slå gnistor mellan motsatta tecken, som Tvillingarna och Skytten, och i ert fall är det inte bara soltecknen som är motsatta. Merkurius och Venus är det också. Venus spelar en stor roll så fort det rör kärlek och din är i Oxen, hans i Skorpionen. Ni ser helt olika på kärleken men pusselbitarna passar perfekt in i varandra - och den enda sak ni tycker samma om är otroligt viktig för er båda två. Den saken är lojalitet. Både du och han upplever att lojalitet är det enda som man inte kan ha ett förhållande utan.


På många sätt är ni varandras perfekta motsatser. Det brukar resultera i passion och i att man har svårt att vara utan varandra, till och mer när förhållandet av olika skäl inte alls fungerar.


Ett annat plus är ni har Mars i jordtecken både två. Du är Oxen, han i Stenbocken. Så när ni stöter på ett problem (eller blir osams) så letar ni båda efter en praktisk lösning. En liten hake med detta är att ni kan ha svårt att tala ut om saker, ingen av er tycker om att göra det. Särskilt inte när något gör ont i själen.


En mycket viktig detalj är också Månen, och här finns ett problem. Den dagen du föddes var Månen först i Jungfrun och sedan i Vågen. Om du föddes före 12 på dagen (eller mer exakt 12:12) så har du Månen i Jungfrun, föddes du senare är den i Vågen.

Om du har Månen i Vågen så känner ni er trygga med varandra - eftersom ni för närvarande inte gör det så misstänker jag att du har Månen i Jungfrun.


Men efter att ha sett era horoskop förstår jag varför du skulle vilja att det blev ni. Det är en magnifik kärlekshistoria som ni skulle kunna ha. Ändå är det nog så att era liv måste gå åt olika håll ett tag, i varje fall var korten tydliga med att du förlorar på alla andra alternativ.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page