top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det vi två?

Fråga Tor och Hanna: Jag är ett Lejon och har träffat en Vattuman. Han är upptagen men ska separera så fort som möjligt. Kan du se något om oss? Kommer han att separera snart och kommer det att gå bra i så fall? Kommer det att bli vi två? Kommer åldersskillnaden att påverka ett förhållande? Han bor ett antal mil ifrån mig men kommer han att få jobb och flytta hit? Kommer han att lyckas som musiker? Kommer våra barn, båda kräftor, att komma bra överens?

" Lejon "


Som alla oppositionsförhållanden kompletterar ni varandra samtidigt som skillnaderna utmanar.

Svar: Vi får väldigt många brev så det kan ta ganska många försök innan man får svar, om det vill sig illa. Vi har tyvärr ingen möjlighet att besvara frågor hela dagarna - en av nackdelarna med att inte ta betalt är att då måste man försörja sig på något annat, det kan ju inte hjälpas.

Astrologiskt sett passar du och din Vattuman ganska bra ihop. Ni är nästan varandras motsatser och det brukar, med lite tur, fungera bra. Det finns också en rejäl gnista mellan er så det erotiska samspelet borde fungera bra. Men blir ni ett par kan det vara lite svårt för dig att finna den där riktiga tryggheten med honom, det kommer att kräva ansträngning. Han har sitt huvud i molnen just när du behöver ett praktiskt råd. Och så krockar era sätt att lösa problem, där är ni båda benägna att köra över den andra parten och ingen av er kan ge sig, inte utan en rejäl strid i alla fall. När två människor med den inställningen skall leva ihop, då brukar stickor och strån ryka ganska ofta.

Vad som är knepigare, tycker jag, är att han inlett något med dig när han fortfarande har en relation (och dessutom en där det finns barn). Det tyder kanske inte riktigt på att han är den stabila och eftertänksamma typ som du egentligen behöver.

Mina tarotkort säger att det är tveksamt om han verkligen bryter sig fri och bryr sig om att utveckla relationen med dig. Han har kanske inte tänkt igenom konsekvenserna riktigt och han drar sig för att såra - något som kan leda till att han är oärlig. Därför blir det sannolikt inget mellan er.

Jag kan inte svara på om han får jobb närmare dig eller ej och inte heller på hur det går med hans karriär som musiker, eftersom jag bara spår den som ställer frågorna.

Åldersskillnaden är inte relevant i det här fallet, den spelar ingen roll åt något håll.

Hur barnen skulle komma överens kan jag inte heller fråga korten. Astrologiskt sett: Två Kräftor är i allmänhet en intressant men inte helt lätt kombination vad gäller syskonskap och vänskap - för att inte svartsjuka skall uppstå måste båda barnen få enormt med uppmärksamhet. Men uppstår vänskap blir den å andra sidan oerhört djup.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page