top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det vi igen???

Kommer det bli vi igen?

ED


Det finns en möjlighet - men är det verkligen vad du vill? Eller ens vad du behöver?

Svar: Korten säger att frågan är fel ställd – ni har inte avslutat ännu. Du borde men han vill ha en kaka och äter redan på en annan.

De råd som mina kort kommer med brukar vara ganska snälla men detta är raka puckar.

Ska det bli ni igen behöver din partner (borde säga ditt ex men korten säger att du inte släppt honom som du borde) se dig som sin like inte någon han kan styra över.

Det enklaste sättet är att du gör som han gör och inte som han säger.

Säger han att han saknar dig men träffar någon annan – gå själv ut och dejta.

Säger han att han vill att du ska vänta – men han själv redan har någon vid sidan om.

Säg till honom att du träffat någon och ni funderar på att flytta ihop.

Då kommer han visa sitt sanna ansikte och om det ansiktet är att han avslutar sitt förhållande och börjar uppvakta dig på nytt och med ärliga avsikter – då blir det ni.

Om han istället skäller ut dig (eller värre) så är det enda han vill ha makt över dig och frihet att göra vad han vill utan kostnader och då SKA DU INTE ta tillbaka honom vad han än säger.

Och nu har jag inte ens kommit till det roligaste vilket är att om du håller kvar vid tanken på att det ska bli ni riskerar du att missa den stora kärlek som väntar dig framöver. För senast till sommaren finns en ny kärlek i ditt liv – det enda du behöver göra är att befria dig från den som ligger bakom dig.

SÅ frågan är tvådelad – dels – han behöver visa att han ger dig samma friheter som han själv tar eller accepterar samma begränsningar som han lägger på dig.

Och dels vill du ensa ha honom så mycket? Du vet vad han är och inte är och han står ivägen för en kärlek som är minst lika äkta och utan bagage.

Valet är till sist ditt att göra vare sig det blir ni eller inte.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page