top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det vi igen?

Jag och mitt ex har ett barn som bor hos oss växelvis och det fungerar bra. Vi har nya partners båda två och det funkar väl, men innerst inne älskar vi varandra fortfarande. Jag kan inte glömma mitt ex och gör vad jag kan för att ställa saker till rätta mellan oss. Jag mejlar nästan dagligen, han svarar, men kan inte lita på mej och vet inte mina avsikter. Om han vill ha mej så är jag redo att ge oss en chans.

Snälla Hanna och Tor, kan ni se hur mitt liv kommer att se ut och vad jag ska göra! Detta dilemma finns i mina tankar hela tiden när jag är vaken, och jag har svårt att få mitt nuvarande förhållande att fungera fullt ut, då jag känner att jag inte ger allt. Jag hoppas ju på att kunna starta om med min förra man. Om han kunde förlåta mej och lita på mej så hade vi nog varit ett par. Vad kan jag göra för att ställa allt till rätta? Vi hade en kort romans i höstas, men han fick varningsklockorna i huvudet och drog sej undan. Attraktionen finns mellan oss, det bara gnistrar mellan oss vid kroppskontakt. Vad betyder det? Jag smälter i hans armar efter alla år, och han känner det säjer han. HJÄLP SNÄLLA!

Olycklig Skytt


Photo by Kelly Sikkema on Unsplash
Vägen tillbaka är inte lätt och beror på hur hans liv utvecklas. Pressar du honom kommer det inte gå vägen

Svar: Det finns en liten chans att det kan bli ni men vägen dit är oerhört full av fallgroppar och chansen att ni båda blir olyckligare är större än att det blir bra. Han vill ha dig men det är inte bara för det som hände när ni bröt upp förra gången som han tvekar. an har också byggt ett nytt liv som i många delar passar honom bättre än det ni hade och det är att förlora de sakerna som verkligen skrämmer honom - inte er historia även om den är lättare att skylla på.

I slutänden ser det ut så här: Han kommer inte att satsa på dig fören hans nuvarande förhållande är slut och om det slutet har med dig att göra (om du varit en aktiv del av den misstro som vuxit mellan honom och hans partner) kommer han att skylla sitt misslyckande på dig och då blir det inte något mellan er heller. Han vet att du finns där så det enda du behöver, och kan, göra är att vänta och hoppas. Jag vet att det är det svåraste av allt men han kommer inte att aktivt välja dig och han kommer verkligen inte att göra det "för din skull".

MEN om han lämnar sitt förhållande är det dig han vill ha. Så ha tålamod och gå vidare med ditt liv nu. När och om han blir "ledig" kan du se om dina känslor finns kvar och tills dess gör du både dig, honom, din nuvarande partner och dina barn en otjänst om du fortsätter så här

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page