top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det vi igen?

Just nu känns allt som mest hopplöst, alla mina kompisar har pojkvänner och ingen kommer ihåg mig.

Jag har inte haft någon pojkvän på över ett år nu.. Mest pga. rädslan från mitt förra förhållande, men det som tär allra mest är mina känslor till mitt ex..

Det tog slut mellan oss för lite över 2 år sen, efter att vi hade varit ihop i ett halvt år. Han var min första kärlek. Min pusselbit kändes det som..

Det enda som gjorde att de tog slut mellan oss var för att vi var så unga då, och att hans vänner tyckte att han skulle göra det..

I dagens läge vill dom helst av allt se oss tillsammans igen, men det är ett hopplöst fall verkar det som..

En av mina bästa kompis blev ihop med honom för något år sedan utan att fråga mig om lov först. Och två veckor innan det sa han åt mig att han älskade mig. Och det värsta är att hon försöker vara som jag. Vi har varit ovänner, men nu har jag gjort allt neutralt mellan oss. Ingen förstår varför jag gjorde det, men jag orkar inte öda energi på en onödig person. På nyårsafton berättade hon för mig att hon hade haft som plan att ta honom ifrån mig från första gången hon såg honom. Kommer hennes plan verkligen att lyckas fullt ut?

Mitt liv har alltid varit fullt av motgångar, och jag har klarat mig fint, blivit en stark människa.

Men denna undran över om min pusselbit och jag verkligen är menade för varandra går inte att få ur mitt huvud!

Jag dömde dessutom en dröm om just honom när jag var 8 eller 9 år gammal. Den mest romantiska dröm som jag någonsin haft! Och att se personen på riktigt ungefär 8 år senare var en chock, då det dessutom sade klick mellan oss på direkten..

Spelar mina inre känslor bara ett spratt med mig eller finns det någon mening med oss?

Ska bli så skönt att få ett svar så jag kan gå vidare med mitt liv ostört av tankar.

"Tilema"


Det finns bättre alternativ för dig

Svar: Jag förstår varför du inte riktigt kan släppa honom. Attraktionen mellan er var mycket stark, och det slår alltid som hårdast när man är ung. Det som förde er samman var att ni har Venus mitt emot varandra på stjärnhimlen, han har sin i Vågen, du har din i Väduren. Men även om det ger en bra grund för passion krävs det mycket mer för att kärleken skall stå sig. Hade ni varit lite äldre, hade det kanske kunnat hålla. Det finns inget specifikt som talar emot er som par, utom att ni båda är födda på en söndag (sällan helt lyckat) och att ni inte alltid kommer överens till vardags, eftersom han är Skytt och du Fisk. Men när man börjar med en stark passion så är det svårt att växla om till något mera långsiktigt. Oftast brister kärleken istället.

Om ni är "menade för varandra" eller ej kan jag inte uttala mig om utan era exakta födelsetider. Det är möjligt men långt ifrån säkert. Att du drömde om honom tyder på att han kommer att spela en större roll i ditt liv, att ni inte är riktigt klara med varandra än. Men det behöver inte betyda att ni blir ihop. Tekniskt sett är han inte ditt bästa val - en Skorpion eller Oxe skulle kunna passa dig bättre t ex.

Vad din f d kompis anbelangar - påstod hon att hon ville stjäla honom för att han var något att ha, eller var skälet att hon ville såra dig? Oavsett vilket så finns det - astrologiskt sett - mer mellan dem än mellan dig och honom. Men efter att ha tittat på båda kombinationerna undrar jag om han verkligen är något att satsa på. Det finns en risk att han är en sådan som "äter känslor", går från en passion till en annan. Med dig var det kärlek. Med henne handlar det förmodligen mer om andra känslor, men dramatiskt är det där också. Det kan vara en slump, men han kan också visa sig vara en sådan som suger musten ur förhållanden och sedan går vidare till nästa.

Under alla omständigheter tycker jag inte att du skall gå runt och vänta på honom eller tänka på honom. Fanns det en särskild mening med er två så kommer det att visa sig längre fram. Dessutom finns det som sagt bättre alternativ för dig.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page