top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det vi???

Hej! Först tack för en bra, seriös sida. Jag skrev för ett halvår sedan om min stora kärlek till J och jag undrade om den var besvarad. Jag fick då svar att det var komplicerat (stämmer!) och att framtiden visar att om jag säger hur jag känner kanske han börjar känna samma sak men känslorna måste mogna först. Jag undrar nu helt enkelt om detta stämmer fortfarande. Jag är fortfarande förälskad, trots omständigheterna, och vi har kommit varandra närmare som vänner, till och med pratat om att vi är själsfränder, men inte mer. Jag har heller inte bekänt mina känslor, då jag inte vågar. Jag undrar vad som ligger i framtiden för oss helt enkelt. Tack för hjälpen!


I gränslandet mellan kärlek och vänskap finns risken att det senare alldrig växer hela vägen. Ta en chans för att nå hela vägen.

Svar: Tack för beröm – vi jobbar hela tiden med att göra sidan så bra och rolig som det går.

Nu till er som par.

Ni har samma förutsättningar som förut och det som växer långsamt växer starkt.

MEN

Det finns en risk att det blir stark vänskap istället för en romantisk utveckling. Under sommaren kommer ni periodvis inte vara på samma plats och det påverkar förhållandet. När ni återses är det läge att öppna för att göra mera. Visst tar du en risk om du bekänner vad du känner men du behöver väga den mot chansen att det blir ni.

För säger han nej när du frågas skulle det inte blivit ni ändå medan du gör att han ser dig på ett nytt sätt om du vågar visa vad som finns i ditt hjärta.

Och den vänskap ni byggt upp försvinner inte med din ärlighet så för din egen skull ta mod till dig, om inte nu så senast i augusti – det ökar era chanser att bli det par du hoppas på.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page