top of page

Blir det vi?Att våga älska innerligt, djupt och ärligt är skrämmande, jag gör det för första gången i mitt liv ... Min fråga är ... blir det "mannen" och jag?

"Plutten"


Svar: Gratulerar till kärleksupplevelsen. Det är verkligen en mäktig känsla.


Min tarot säger att det ser mycket hoppfullt ut, men det finns en del hinder ni måste ta er förbi. Mest handlar det om bagage, han har något han inte har släppt taget om och du har själsliga ärr som inte är riktigt läkta, inte bara från relationer som har gått fel utan även från andra saker.

Om ni lyckas bli av med era respektive bojor så kan ni njuta av friheten tillsammans. I de läget ligget världen för era fötter och jag tror att äventyret blir fantastiskt.

Så svaret på din fråga är "ja", men inte utan vissa förbehåll.

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page