top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Blir det vi?

Fråga Tor och Hanna: Hej jag är en kvinna som har ett förhållande med en yngre kvinna. Problemet är att vi bor så många mil ifrån varandra, Jag har strulat ganska mycket under dessa månader med strulat menar jag att varit otrogen i våras....men hon har förlåtit mig och nu är vi förlovade och jag ska eventuellt flytta till henne till sommaren. Jag vill veta om hon menar allvar med mig, och om det blir hon och jag som lever tillsammans. De senaste veckorna har jag fått en känsla av att hon har blivit intresserad av en annan kvinna stämmer det? Kommer hon och jag att få träffas snart igen? Och jag har en sista fråga hur mår min kropp egentligen??

"C"


Ska det gå bra måste ni rent fysiskt vara närmare varandra.

Svar: Så länge som ni bor på var sin ort kommer det att finnas stora bekymmer i er relation. Både du och hon tenderar att koncentrera er mer på vad ni har för händerna än vad som finns långt borta. Det är i sig det största hotet mot er relation. Det finns många positiva band mellan er men de är inte så starka. Ni behöver en fysisk närhet för att det ska kunna fungera. Mitt enda råd är att ni måste flytta närmare varandra annars kommer det att ta slut. Om din hälsa säger mina kort: "Din kropp är inte stark men den sviker dig inte. Du känner dig själv väl och vet hur bra eller dåligt du mår. Du kommer alltid att få kämpa för ditt välmående

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page