top of page

Blir det vi?


Jag undrar om han och jag kommer hitta tillbax till varandra igen? I dagsläget är han inte redo för en relation då han precis lämnat en jobbig och har mycket att stå i. Vi är nog båda väldigt rädda för att ge oss in i nått nytt men han har mer spärrar å hjärnspöken än mig. Men tror att vi båda behöver ordna upp vissa saker i våra liv.

"Kommer vi hitta tillbax till varandra?"


Svar: I allmänhet fungerar Skyttar och Tvillingar mycket bra tillsammans. Utan era födelseår kan jag tyvärr inte rita upp era horoskop och göra en matchning, så jag kan inte säga mer än så.


Lenormandkorten säger att det finns väldigt många saker i vägen för er. Det ser också ut som om ni är på väg åt olika håll. Ett skäl är troligen att det egentligen är du som bär den tyngsta bördan. Framtiden ser riktigt ljus ut för dig men du har en del att ta dig igenom först, och ditt liv har inte varit lätt innan heller. Det här skapar en obalans där du tar mer hänsyn till honom än han gör till dig, fast det egentligen borde vara tvärtom.


På lång sikt kanske ni kan mötas igen, men du har helt rätt när du säger att ni har andra saker som ni behöver ta tag i först. Du behöver också utrymme. För att ditt eget liv ska kunna växa så måste du undvika att släpa på hans bagage.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page