top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det som jag hoppas?

Jag ska börja på en kurs som jag tänkt gå på en längre tid, det som hållt mig tillbaka är ekonomi och självkänsla, jag undrar om det kommer att gå bra och om detta är min grej?

JKHärligt att det äntligen blivit av. Grattis!!!

Att du kommer gå den är i sig redan det bra för självkänslan och den kommer växa under kursen (nej det blir inte bara en dans på rosor men det är faktiskt svårigheterna som får dig att växa mest när du märker att du klarar av dem och kan ta dig igenom dem).

Vad gäller om det är din grej så är svaret lite luddigare. Ja det kommer leda dig rätt och det kommer ge dig det du hoppas men nja – det kommer också göra dig nyfiken på mer och få dig att sträva vidare. Så det här är inledningen på din grej så lycka till.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page