top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Blir det snart en förändring?


Blir det snart någon positiv förändring för mig inom boende, arbete eller förhållande. Känns som att livet är ställt på vänt eller ett stort vakuum. Tack på förhand.

"Vacuum"


Svar: I ditt horoskop ligger nästan all energi samlad mellan slutet av Lejonet och början av Skytten. Det kan vara orsaken till att du upplever att allting är i pausläge, för just nu händer det inte särskilt mycket på den delen av stjärnhimlen.


Nu är du precis på väg in i att Jupiter vandrar mittemot en viktig konjunktion i ditt horoskop, för du har Venus och Pluto sammanlänkade i Jungfrun och Jupiter har just gått in i Fiskarnas tecken. Det här får dig att längta efter förändring och utveckling, särskilt av dina kreativa sidor, din personlighet och ditt familjeliv, men det gör också att det inte finns någon tydlig väg till den utveckling du vill ha. Du kommer att uppleva att du måste offra väldigt mycket för väldigt lite. Känslan kommer att växa under juni-juli och sedan ta paus till januari. I januari-februari blir den starkare och starkare, och mot slutet av februari försvinner den. I det läget kommer du antingen att ha agerat och genomfört en förändring, eller känna frustration över att all den här energin inte ledde till någonting. Oavsett vilket av alternativen det blev så är den här processen över där.


Du kommer också att känna dig lite bättre om ungefär två veckor, då går Mars in i Lejonet och därmed bör sommarupplevelserna sätta igång så smått för din del. Sommaren blir ganska fin. Det kanske inte ändrar så mycket men det kommer i vart fall att göra dig lite piggare.


Så långt horoskopet. Tarotkorten säger att det finns en liten förälskelse på lut. Den kan ställa till oreda och är sannolikt inget att hoppas på på sikt, men det kan ändå vara exakt vad du behöver.

Det finns inte så många förändringar på väg i övrigt. Taroten säger att du själv kan skapa en positiv förändring genom att ge dig in i någon form av förtroendeuppdrag som engagerar. Det verkar vara kopplat till välgörenhet eller till att ge andra en chans att utvecklas, så det skulle kunna vara frågan om föreningsliv, aktiviteter för barn och ungdomar eller något liknande. Gör inte mer än du orkar, manar korten, men det skulle kunna öppna nya spännande dörrar för din del.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page