top of page

Blir det seriöst?


Har en person i tankarna och undrar om det kommer bli seriöst mellan oss. Jag har så mycket känslor och det känns som om han vart i mitt liv alltid på nått vis.

"Pisces"


Svar: Era öden är sammanlänkande, säger mina tarotkort. Men jag tror inte att det i första hand rör sig om det här livet, för tarotleken fortsatte med att detta inte är något som ni får veta så mycket om. Det är ofta så med band från tidigare liv eftersom det finns en risk att man (när man får veta eller börjar minnas hur relationen sett ut förr) börjar upprepa det som varit istället för att utveckla det som skulle bli.


På frågan om det blir seriöst nu så säger korten att det är det egentligen redan. Frågan är snarare om ni kommer att ha en nära relation eller ej, och det verkar väldigt osäkert i nuläget. Det är nog ganska mycket som måste klaffa trots alla starka känslor och trots tidigare band. Underligt nog så verkar hindren som finns mellan er mest vara praktiska och handla om materiella saker som jobb, bostad och pengar. Kanske har en av er eller båda åtaganden som sinkar eller saboterar era romantiska möjligheter. Det blir ett lite besynnerligt svar det här - å ena sidan är ni redan ett älskande par, om man mäter de band och de känslor som finns mellan er, men å andra sidan ser det ut som om det är svårt att komma särskilt mycket längre än där ni står nu.

Kortens råd till dig är att du avvaktar. Just nu finns det inget utrymme för en förändring och betydligt bättre lägen kommer att dyka upp längre fram.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page