top of page

Blir det något med Stenbocken?


Jag har två vänner som båda är Skyttar och både är händiga, gillar att snickra o s v. Är det typiskt för Skyttar? Sen undrar jag om det kan hända något mellan mig och en man som är Stenbock, vi har flirtat några gånger men det blir inget mer. Ska jag bara ge det mer tid?

"Ip"


Svar: Nej, lustigt nog är det inte särskilt typiskt för Skyttar, även om det är ett stjärntecken som är känt för sin förmåga att lära sig allt möjligt. Antagligen är det något gemensamt drag hos dem (möjligen Merkurius i Stenbocken) som gör att de delar intressen och som också är skälet till att du är vän med båda, men jag kan inte se vad det är utan deras födelsedata.


Stenbocken som du flirtar med är en dålig idé, åtminstone just nu. Attraktionen är äkta men det finns ett stort hinder i vägen - jag undrar om det inte är så att han har ett förhållande redan. Korten säger också att ni inte har särskilt mycket gemensamt så en eventuell relation skulle antagligen erbjuda bra sex och inte så mycket mer. Jag skulle rekommendera att du söker kärleken någon annan stans.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page