top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det bra i Sverige?

Jag har flyttat till Sverige för några år sedan och jag undrar hur mitt liv kommer att se ut här ... jag har problem med mina barn och med min man, kommer jag att vara kvar i det förhållandet eller ej, kommer mina barn att sköta sig bättre i framtiden, hur kommer mitt liv att se ut helt allmänt, några stora förändringar kanske???

"tack"Svar: Kom ihåg att framtiden inte är oföränderlig. Tarotkorten ger fingervisningar om vart man är på väg, det är inte hugget i sten. Särskilt inte när man frågar om hela livet på ett bräde ... de är mer specifika i enskilda frågor. Ju längre bort en händelse befinner sig, desto fler chanser har man vanligen att ändra på den. Nu till spådomen:

Du har väldigt många besvikelser i bagaget och orkar inte så mycket mera nu. Du har redan på sätt och vis gett upp om många saker och vänt dem ryggen. Ekonomiskt har du haft det svårt. Det kommer möjligen överraskande snabba pengar framöver (eller chansen till), men det är ingen god idé och de försvinner fortare än de kom. Bland dina vänner finns en man du inte kan lita på, för han talar inte sanning och vill dig inte väl. Men där finns också en gravid (eller snart gravid) ung kvinna som kan vara ett stort stöd, och en ung man som ser upp till dig väldigt mycket. Din familj är stor; du har varit väldigt mycket mamma åt barnen och ur detta har också besvikelser kommit. Men det blir förändringar framöver - på gott och ont. Du har sidor som du skulle kunna ta fram hos dig själv ... mer själviska sidor som du inte själv tycker om men som också kan vara till hjälp. I ditt arbete har du också drabbats av svårigheter och du är långt ifrån det du drömde om att arbeta med. I din yrkesframtid finns både goda nyheter och fler hinder - möjligheter som innebär ekonomiska påfrestningar, svåra sådana. Och så kärlekslivet! Där finns det en man - inte din äkta make - som lovar ljuva saker ... och som kan vara en erotisk upplevelse ... men hans kärlek är falsk, den är ingenstans äkta. Sett ur ett mer långsiktigt perspektiv är din son det största bekymret. Men hans öde är inte avgjort än och han kan bli den som gör dig stoltast av alla. Du har också en lång resa i din framtid. Kanske en nystart på en ny plats. Det är inget återvändande till ditt födelseland. Jag tror att det är Italien eller kanske Frankrike. Och du har också många möjligheter att förändra ditt liv, även om det tar lite tid. det finns både materiellt och andligt överflöd tänkbart, faktiskt mer än tänkbart, längre fram. Tålamod och studier är rätt väg dit. Men akta dig för snabba beslut, särskilt sådana som andra fattar åt dig. Det finns många intressanta saker kvar i ditt liv, både goda och dåliga, och uppgivenheten du känner nu blir inte bestående

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page