top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det bra?

Fråga Tor och Hanna: Det händer så mycket nu, blir det bra i slutändan?

Ruf


Utmaningar väntar men de är faktiskt inte så här utmanande

Svar: Det kommer ordna sig men det kommer inte bli gratis även om det faktiskt kommer bli lite lättare än du upplever att det är nu:

Relationer – Största problemet – det handlar inte bara om känslor utan också praktiska saker. Ska det bli bra måste du sätta känslorna först och låta dem styra dina praktiska val.

Vänner – ger inte så mycket stöd som du skulle behöva men finns där när du har praktiska behov. Dina nära vänner är beredda att göra mycket för dig.

Pengar och arbete: Titta på nya möjligheter. Det finns en hel del på utgiftssidan som du kan göra om genom att byta leverantörer mm men framför allt finns det goda möjligheter till inledningsvis extrainkomster genom sidojobb och övertid/påhugg och på lite längre sikt genom ett nytt arbete. Detta är det som kommer fixa sig lättast.

Hälsa – du får direkt utdelning av allt du gör. Slutar du med ovanor ser du resultat inom någon vecka, börjar du träna eller lägger om diet kommer resultaten lika fort.

Allt ovan – ensam är inte stark. Sök hjälp när du kan vare sig den kommer från vänner, arbetsgivare eller en bra kurator (via hälsocentralen blir det inte ens jättedyrt). Du kan klara det mesta på egen hand men varför plåga dig när du inte måste.

Det är mycket som sker i uppförsbacke just nu men ta tag i det du kan och försök inte göra allt samtidigt så kommer saker ordna sig en efter en.

Det blir bra och vi pratar månader inte år.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page