top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det äntligen vi?

Hej. Jag mötte en man för 1 år sedan som känns som en själsfrände . Mötet var plötsligt och vi kände det lika starkt båda två. Vi har haft kommunikation mest via sociala medier . Han bor inte långt borta så vi skulle kunna ses Åka bil bara . Jag har frågat honom om vi ska ses ta en fika. lära känna varandra mer. Jag är fri nu och det vet han om . Jag känner av hans energier Men Varför är han så Tyst mot mig han svarar mig inte just nu Har han kärlekskänslor för mig ? Och kommer vi att ses i juni månad ? ❤️❤️ El vill han att vi ska avsluta vår kontakt

JennieSvar: Ska svara så bra jag kan – bekymret med att ”bara” använda kort är att svaren handlar om dig och förhållandet ur ditt perspektiv snarare än om er. Samma sak med tips och råd, utan födelsedatum på er båda kan jag inte använda astrologi vilket tillsammans med korten ger både stabilare förutsägelser och fler verktyg för att få framtiden att bli den du vill ha.

Med det sagt: Korten (Morigana) säger:

Perioden av tystnad kommer ta slut och kärleken kommer blomstra. En förändring är på väg men hindren är inte dina (läses troligen hans och att han inte pratar med dig har mer med honom och hans situation att göra än med dig) Våga vara aningslös och tro på det du känner – det leder inte alltid dit du tror men det leder rätt..

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page