top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Blir 2021 bättre?


Kommer jag att se en ljusare värld i år?

"Maggan21"


Svar: Jag törs påstå att de flesta kommer att uppleva världen som ljusare under 2021 än under 2020. För dig som är Skorpion kan året bitvis kännas tungt, för det är ganska många förändringar på gång och dessa kostar både energi och tid. Det framgår förmodligen med en gång att det handlar om positiva förändringar men det kan ändå ta ett tag innan du får se de positiva sidorna.

April-maj och december blir nog de tyngsta bitarna men slitet under dessa månader bäddar för ökad trivsel och större välstånd lite längre fram (fördelarna bör märkas tydligt i februari 2022). Kärleken är som hetast i oktober-november och även om det här inte är något riktigt lyckat år för din ekonomi så ser det inte ut att dyka upp några väsentligt dåliga nyheter efter mitten av mars.

Om vi tittar lite på det som ligger utanför den privata sfären - världsläge, politik, pandemi - så är vi nästan framme vid punkten då det definitivt vänder till det bättre, för den inträffar om en vecka. Under resten av 2021 kommer det att hända väldigt många udda och oväntade saker, men det kommer inte att regna dåliga nyheter som det gjorde under förra året. Framför allt kommer det att vara många människor i maktpositioner som går från att tänka "för mig" till att tänka "för oss" och i sällsynta fall till och med "för dem".


Tarotkorten säger att det lönar sig för dig att satsa på det jordnära, konkreta och materiella. I frågor där du är osäker på riktningen, antingen för att du inte är säker på vad du vill eller för att det finns yttre förändringar som kanske eller kanske inte sker, där är det klokare att vänta än att satsa. Kort sagt, känns det tryggt och stabilt så är det värt att bygga på. Känns det osäkert är det bättre att du låter bli eller i vart fall väntar.

Korten säger också att det finns saker som du behöver bryta dig loss från - till exempel någon relation som är för krävande eller någon ovana som är ohälsosam - men att det är klokast att vänta på den fronten också. Mest för att förändringarna som dyker upp under 2021 kommer att göra just den här processen mycket enklare och lättare för dig.

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page