top of page

Betalar sig projektet?

Jag oroar mig för ekonomin. Kommer mitt nya projekt verkligen betala sig så som jag hoppas?

"Behöver vägledning"


Svar: Du har allt som krävs för att lyckas. Du har den kreativa förmågan som krävs, nästan i överflöd faktiskt. Så länge du håller fast vid att vilja hjälpa andra så är framgången given. Men korten råder dig att inte fokusera på den materiella framgången eftersom du når den lättare om du fokuserar på det kreativa och känslomässiga istället.

Korten påpekar också att du har en del svårigheter att ta dig igenom. Ingen av dem är egentligen ett hinder för framgång, inte i sig, men de kan däremot störa ditt projekt genom att få dig och kanske också andra medarbetare att tappa farten eller i värsta fall ge upp.

Dessa hinder är: Brist på glädjeämnen, troligen på grund av kronisk sjukdom eller något annat som gör att man tappar orken, brist på vägledning till någon som har en smula svårt att agera självständigt, brist på medkänsla och hjälpsamhet (det ser ut att vara från omvärlden, inte inom din grupp), brist på kapital. Men om du lyckas hålla ihop dig och projektgruppen så kommer som sagt var inget av dessa hinder att sabotera det gemensamma målet. Ingen av dessa saker behöver lösas för att du ska kunna komma framåt, men om du kan förminska något av hindren så är det givetvis bra. Bara fokusera inte på hindren, fokusera på gruppen och projektet. Hindren är inte alls så viktiga som de kanske ser ut att vara. Men låt dem inte växa till sig.


Mina änglakort hälsar också att du har både pålitliga vänner och andra nära som älskar dig, inte bara i den här världen. Du behöver inte lita bara till dig själv hela tiden. Var inte rädd för att be om hjälp. Jag måste påpeka att trots att det är just änglakort så brukar korten inte prata om bönens makt, men nu gjorde korten det (med stort eftertryck).10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page