top of page
  • Skribentens bildTor

Beskyddare på andra sidan

Har jag en skyddsängel och kan jag få kontakt? Har någon på Andra sidan något att säga mig?

MiaSvar: Du har någon som vakar över dig. En person med hög moral och ”gammaldags” värderingar. Uppgiften är att skydda dig och ”styra dig rätt” men det är inte alltid hans ”stöd” gynnar dig i ditt tycke. Nackdel: Du kan ha ”otur” i relationer – gärna inledningsvis och i sådana där det ”går för fort” (kom ihåg – gammaldags värderingar…) Du har troligen också mer ”tur” med traditionellt ”kvinnliga” uppgifter som att baka och ordna grejer (igen ”gammaldags är inte alltid det man önskar sig)

Fördel – du kommer få reda på vad partners och andra går för och om de menar allvar och dessutom har du ”tur” i farliga situationer. Råkar du ut för olyckor har du ofta ”tur i oturen” och klarar dig bättre än du kunnat hoppas på.

Din beskyddare är jobbig, har en överlägsen attityd och är så handgriplig som hjälpare får vara (ibland över gränsen) MEN pålitlig.

Vad kommer till budskap tror jag det är bäst att du bara förlitar dig på de fördelar han faktiskt ger – jag tvivlar på att ni skulle bli vänner eller att du skulle ha nytta av hans rätt mossiga råd.

Jo det finns någon annan också men det är mer någon som vill dig väl och finns i närheten än någon som kan hjälpa.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page