top of page
  • Skribentens bildTor

Barnlycka efterlyses

Hej Hanna och Tor. Kanske det är vår tur att få ett av era kloka svar, jag skickar idogt brev efter brev! Min man och jag har i över tre år försökt att få barn tillsammans och det känns snart börjar tiden att rinna ut. Det blir ju svårare ju äldre jag blir. Men ännu borde det väl inte vara för sent. Kan ni ge oss råd, t ex lämpliga datum. Dessutom är min pappa svårt sjuk, och vi tror inte att han har långt kvar att leva. Tänk om han skulle hinna bli morfar ... Vilket mirakel! Vad kan ni övrigt säga om hälsa, arbete och bostad. tusen tack på förhand .

"D&D"


Egna barn ligger lite i framtiden men en adoption nu gör att ert eget kan inleda livet med ett älskat storasyskon och att ni får en större familj att älska.

Svar: Jag är ledsen att svaret dröjt lite och är tacksam för ditt tålamod. Eftersom vi behandlar alla frågor lika och svara på så många vi hinner så fort vi hinner och regelmässigt ”suddar det som är äldre än 48 timmar så innebär det att en del får svar direkt medan andra tyvärr får vänta lite.

Men den här gången kom turen till dig och det är jag glad för.

Svaret är tyvärr inte det mest upplyftande för chanserna att ni ska få barn är inte helt goda. Det har faktiskt inte så mycket med ålder att göra som man skulle kunna tro utan har att göra med att du helt enkelt inte har lätt för att bli med barn. Lyckligtvis är det en mer fertil period på väg men den ligger ännu något år bort. 2022-2023 är din allra bästa chans. Innan dess ser det svårare, men inte omöjligt, ut. Jag utgår från att ni hjälper moder natur på traven med hormoner och liknande och det är en bra idé. Under det närmaste halvåret är de följande datumen de som ni har era bästa chanser på: Den 19-20/5, den 16/6 fram till lunch, den 13/7 när ni går upp, på kvällen den 9/8 och den 5-6/9. Som sagt är chanserna inte de bästa under de kommande två åren och även om du troligen kommer att få barn om ett par år skulle ett adopterat barn kanske kunna ge er både en större familj och ett älskat storasyskon? I ditt liv hänger annars födelse och död ihop väldigt mycket, det är inte säkert att din far hinner bli morfar men chansen är väldigt god att han hinner få reda på att han ska bli det. Vad gäller din hälsa så ser den stabil och bra ut, ekonomin ser ut att bli oväntat bra de närmaste åren trots att jobbsituationen inte riktigt utvecklas som du hoppats. Jag önskar er lycka till och har en övertygelse om att du kommer att få en större familj.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page