top of page
  • Skribentens bildTor

Barnlängtan med förhinder

Jag och min partner har sen 4 år försökt att få barn tillsammans utan att ha lyckats. Vi har genomgått en fertilitets utredning utan att de har hittat något fel på någon av oss. Har nyligen avslutat vår 4:e provrörsbehandling med negativt utslag. Än en gång har vi slitits från att verkligen tro att denna gång skulle vi äntligen lyckas till att gråta över att förstå att det misslyckats även denna gång. Jag har haft jätte jobbigt med alla hormoner som spökat, så allt detta har verkligen testat vårt förhållande. Snälla.. ser ni något barn i vårt liv? I så fall när? Eller är det dags för oss att släppa taget om att försöka få barn på detta sätt och kanske adoptera? Jag trivs inte heller på mitt nuvarande yrke, kommer jag att hitta något som passar mig bättre?

"Linda"

Det ser tyvärr inte jätteljust ut

Svar: Jag har tittat på ditt och din partners horoskop och det ser inte bra ut. Det finns inga egentliga hinder i horoskopet. Vilket, gissar jag, är ungefär vad läkarna säger till er också. Däremot så finns det ingenting som talar för vare sig barn eller barnbarn. I övrigt lyckas du med det mesta i livet och du har särskilt väl förspänt när det kommer till självutveckling, i viss mån materiell framgång och faktiskt karriärmöjligheter. Det vore inte rätt av mig att ge dig de datum under de närmaste månaderna som du har bäst chans att bli med barn för chansen är för stor att det bara resulterar i besvikelse, MEN det finns en sak jag kan göra.

Jag har tittat på ditt horoskop och gjort en relokalisering. Det betyder att jag sett till hur dina förutsättningar skulle bli om du flyttade till en annan plats. Teorin är att den nya maten, den nya miljön och de ändrade livsomständigheterna "lurar" kroppen och själen att välja en annan livsbana. Jag har haft relativt stora framgångar på just barnbiten med den här metoden men det är klart, den fodrar en så stor satsning att om den inte går att genomföra på ett sådant sätt att man blir nöjd med resten av livet också så upplever många att den är alldeles för kostsam då den faktiskt kräver att man flyttar till ett annat land och lever där i minst ett halvår. (I en del fall räcker det med en långsemester på tre till fem veckor men i ditt fall krävs det betydligt längre tid eftersom ditt horoskop säger att ett barn för dig inte bara är en fysisk grej utan lika mycket ett livsval.

Den plats som optimerar dina möjligheter att bli med barn är Saö Paulo i Brasilien tätt följt av Brasília och Belém i samma land. Om du och din man kan få jobb där under säg två års tid så är era chanser att bli med barn mycket större än här och det skulle också automatiskt leda till den förändring av arbetssituation som du eftersträvar.

Ditt horoskop föreslår hjälparbete eller annat socialt arbete med tonvikt på ekonomi och basala livsföutsättningar. Kanske världsbanken eller FN skulle vara rätt för dig?

Om det låter som ett för stort steg så skulle jag rekommendera att ni tittar på adoptionsmöjligheter och vad gäller karriären så är alla val där du kan utnyttja din personlighet och dina egna idéer rätt val.

Jag hoppas att du fått lite hjälp av det här.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page