top of page
  • Skribentens bildTor

Barnlängtan

Hej Undrar om jag och min man någonsin kommer att få barn? Vi har gjort 3 st provrörsbefrukningar utan resultat. Kanske det finns tidpunkter som passar bäst för oss att försöka? Vad det verka så finns det inga fel på oss. Vi har mer eller mindre försökt i 10 år ! Sedan undrar jag om Hanna kan hjälpa oss med våran hund , han kan inte vara ensam då skäller han tills han nästan dör. Hur skall vi komma till rätta med detta? En till hund kanske? "gottegrisen"

Svar: Hade jag haft din födelsetid på timmen och minuten så skulle jag kunna fastställa hur dina hus var placerade och det hade hjälpt enormt mycket eftersom födslar och graviditeter styrs av fjärde huset som det nu är kan jag ge dig bra datum då chanserna är som högst men inte säga mycket mer. Dina bästa datum att bli havande under det resten av 2020 är: den 18/6 så sent som möjligt, 15/7 så sent som möjligt, 12/8 helst på förmiddagen, 8/9 direkt efter lunch, 5/10 så sent som möjligt, 2/11 på förmiddagen, 29/11 runt lunch (det är en söndag så inte idealt för IVF men bra för egna försök) och eftermiddagen 26/12 (en lördag)

Vad gäller hunden så är det mycket riktigt Hannas område så förhoppningsvis hinner hon med den vid ett senare tillfälle och troligen direkt via mail eftersom du är premium-medlem). Jag hoppas att allt går bra och ni får ert efterlängtade barn snart.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page