top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Barnlängta kommer vara lite längre

Jag har egentligen inte så mycket att fundera över men det är följande: 1: Kommer jag o maken att få barn? I så fall när (vilket tidsperspektiv)? 2: Vad händer med min framtid inom det närmaste? "vilsen själ"


Photo by Aron Visuals on Unsplash
Mycket energi men mindre kärlek under de närmaste månaderna

Svar: Som så många gånger förr måste jag tyvärr svara att jag inte vill ge en exakt förutsägelse på när du får barn utan att kunna använda en av de två metoder som jag får störst detaljsäkerhet med i just barnfallet. Det ena är astrologin men i det här fallet behöver jag fastställa Ascendenten och med den huspositionerna och då behöver jag din födelsetid (timme och minut) inte bara datum och plats. Den andra säkra metoden är kiromanti (handläsning) men då måste jag se din hand vilket du kan göra på vår sida "spå i händer"

Därför kan jag bara använda korten, som är väldigt bra men inte alls lika säkra när det kommer till tidpunkter.

Mina kort säger: Barn kräver rätt omständigheter av dig. Du behöver ett tryggt hem, en stadig partner och mycket tro och tålamod för att bli med barn. Otrohet minskar chanserna mycket. Det kommer ta tid, och när du bli havande kommer du att undra om det är det bästa för dig (en depression inte nödvändigtvis långvarig). Att ha barn kommer förändra ditt liv.

Kärleken kommer att krångla lite under de närmaste månaderna (det blir inte precis en romantisk höst) men mot mitten av december så hittar du tillbaka till både romantik och passion. Vill du få ut mest av tiden som kommer så är det på arbetet, med kamraterna och när du driver korta men kraftfulla projekt som du får ut mest av din tid. Räkna med att få mycket gjort då mer när det gäller praktiska bestyr än kreativa göror. Februari, mars blir det närmaste halvårets bästa månader då du till stora delar har en harmonisk tillvaro med mycket stimulerade vänner och sysslor omkring dig Dock är det här inte en tid för karriärlyft – trots din energi och effektivitet. Förväntade förbättringar skjuts på framtiden.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page