top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Barnen hör inte av sig


Mina barn hör nästan aldrig av sig längre. Det har varit så sen jag flyttade till en annan stad. Vad kan jag göra för att kontakten ska fungera igen? Eller är det här att de straffar mig för att jag flyttade?

"Mamman"


Svar: Mina kort säger att det inte har med dig att göra. Båda barnen är inne i en fas där livet förändras, och förändring kostar både tid och energi. Att du bor längre bort nu gör att det inte är lika naturligt att bara "dimpa in" som det brukade vara, och allting man måste planera känns antagligen ganska motigt. Det är möjligt att detta är en fas som går över, men du kan inte räkna med det. Ibland förblir livet intensivt i långa perioder. Bästa sättet att hålla kontakten är tyvärr att du blir den som hör av sig till dem. Det kan kännas ganska trist att vara den som driver på, men jag hoppas att det är en viss tröst att tarotkorten pekar på att det inte finns någon ilska eller besvikelse från deras håll. Tvärtom är de nog så trygga med att du alltid finns där att de glömmer bort att du kanske också vill ha lite bekräftelse och omtanke.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page