top of page
  • Skribentens bildTor

Både skyddsängel och familj håller en hand över dig

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Jag undrar om de finns någon på andra sidan som vill säga mig något, det vill säga nå budskap eller liknande eller om ni kan få kontakt med någon av mina nära som gått bort?

K


Du är inte ensam

Svar: Ja det finns ett mycket bestämt budskap som är så vitt jag kan se ett direkt råd:

Det som kommer är oundvikligt oavsett vad du gör. Gör din röst hörd och människor uppmärksamma på vad som hänt och att det kommer hända. Resultatet i slutändan blir lika men vägen dit mycket lättare att gå.

Oroa dig inte för din egen hälsa – framtiden är ljus och full av hopp.

Avsändaren på det är inte en släkting utan troligare någon form av väsen: De flesta av alternativen kan du läsa om på sidanDet finns åtminstone en med en nära relation i din närhet som håller ett öga på dig. Det är någon du haft en varm och innerlig relation till som känner dig väl och som du delat mycket med.

Det är någon som borde gått vidare men som åtminstone för stunden vill leva vidare genom dig, glädjas av det du lyckas med och ta del av dina framgångar som om det vore era gemensamma. Det finns inga direkta råd här utan mer en förhoppning och välgångsönskningar. Jo en sak går igen från budskapet ovan – hälsa, du ska inte oroa dig för din hälsa.

Med det sagt – det sägs ingenting om andras hälsa så genom att vara försiktig för egen del hjälper du andra som inte är lovade din tur att må bra och behålla sin hälsa.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page