top of page
  • Skribentens bildTor

Augusti blir hetast - på många sätt

Hur blir min sommar?

Inger


lata dagar i juli blir bäst, låt bli beslut och resor

Svar: resten av juni blir ganska trevlig och framför allt lättsam och beslut som du känner att du måste fatta blir liggande eftersom alla som påverkas inte är så intresserade av att bidra med sina tankar. Det bästa du kan göra är att ha tålamod och njuta av dagarna som de är – det blir tid för beslut men ju senare i sommar du kan ta dem desto bättre.

Juli blir på många sätt den mest besvärliga månaden för dig. Lite beror det på vädret men i huvudsak på att du inte har tur med transporter. Allt du inte kan styra över själv är det bäst att undvika eller utrusta dig med stort tålamod för det kommer ta tid att komma dit du vill. Med undantag för det är juli en enkel månad där det lönar sig att göra så lite som möjligt.

Augusti är den bästa sommarmånaden för både kärlek, familj och resor. Första halvan är bäst för resor och äventyr men ju längre månaden lider desto hetare blir den och ju mer tid vill du lägga på kärlek och, om det inte lockar, familj.

I stort en trevlig sommar för din del alltså men som sagt, ju längre du kan skjuta på nödvändiga beslut desto bättre underbyggda blir de och ju rättare kommer de att kännas.

313 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page