top of page
  • Skribentens bildTor

Arbete eller inte - hur ser det ut i framtiden

Mitt problem är att jag inte vet inom vilket område jag vill jobba. Jag har sagt upp mig från mitt nuvarande jobb, jag kommer att sluta efter sommaren. Jag har sagt upp mig för att jag är så trött på det jag gör nu, det är inte alls det typ av jobb som jag vill ha. Jag funderar mycket på att jag skulle vilja bli frisör, men det finns inte så många utbildningsmöjligheter inom det området, det är rätt så svårt att bli frisör. Kan Ni se om frisöryrket är rätt jobb för mig? Kommer jag att jobba som frisör eller är det något annat område som jag ska satsa på istället? Vilket i så fall? Kommer jag att gå arbetslös länge när jag slutar mitt nuvarande jobb eller hittar jag ett nytt jobb ganska omgående? Jag mår jättedåligt nu när jag inte vet hur det blir, jag går bara och grubblar hela tiden så jag hoppas att Ni kan stilla min oro! "Miss Lion"


Svar:

Frisör är inte ett dåligt val för dig.

Frisör är inte ett helt dumt val för dig men det finns också andra bra val. Det viktigaste är att du hamnar mitt bland folk och har en möjlighet att direkt påverka resultatet med dina insatser. Så att jobba med frisyrer, smink och kläder är alla bra val. Andra alternativ vore politik eller film och teater och då mer i kulisserna än i rampljuset. I alla fall inledningsvis. Du kommer inte att vara arbetslös länge. Du kommer hela tiden att hitta något att syssla med, något som du antingen trivs med eller som åtminstone ger dig en försörjning. Kommer du in på en frisörutbildning är det jättebra. Om inte så sök vidare på andra vägar för du har en bra bild av vad du trivs med, passar för och kommer att ha framgång i

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page